Перейти до основного вмісту
Карпати 2023

Нещодавно професор кафедри ПМІТ Ярослав Бігун, асистент Ігор Скутар разом із професорами Техаського A&M університету Ростиславом Григорчуком і Тираспольського державного університету (м. Кишинів) Думітром Козьмою побували в Карпатах. 

Викладачі кафедри разом з поважними гостями відвідали кафедру декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Там вони оглянули постійно діючу експозицію дипломних робіт студентів, подискутували із колегами та отримали вичерпні відповіді на питання в галузі мистецтва. 

Фінальним етапом подорожі було сходження на Піп Іван — одну з найвищих вершин українських Карпат, з висотою 2020,5 метра. Гора розташована на південно-східному кінці головного хребта масиву Чорногора, на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Такі зустрічі в неформальній атмосфері сприяють ширшому спілкуванню, обміну ідеями та розвитку подальшої співпраці.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності