Перейти до основного вмісту
Бакалаври 2023

28 червня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися урочистості, де кафедра прикладної математики та інформаційних технологій вітала своїх випускників із отриманням диплома бакалавра. 

З вітальним словом виступила деканка факультету математики та інформатики професорка Ольга Мартинюк та наставниця 402 і 422 груп Анастасія Юрійчук, асистентка кафедри прикладної математики та інформаційних технологій.

Дорогі наші випускники, за вами – майбутнє країни, ви даєте нам надію, оптимізм та віру в краще. Ми пишаємося вами та горді тим, що ви є невід'ємною частинкою великої МАТФАКівської родини. Бажаємо вам, дорогі наші випускники, професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання! І пам'ятайте, двері рідного факультету завжди будуть відчинені для вас!

Висловлюємо щиру подяку та низько вклоняємося нашим захисникам та захисницям, завдяки яким ми мали можливість не лише провести цей захід, але й навчатися, працювати та продовжувати жити. Слава нашим героям! Слава Україні!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності