Перейти до основного вмісту
Назарій Гриигоряк

6 березня у Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання "Юність Буковини" відбувся VIII фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії молодих авторів і виконавців, присвячений 75-й річниці від дня народження Володимира Івасюка.

Відповідно до умов конкурсу учасники виконали по два власні авторські пісенні твори за одним з обраних на власний розсуд жанрів: традиційна авторська пісня, співана поезія, стильові експерименти в результаті поєднання авторської пісні з елементами народного мелосу, джазу, року, попу, репу, ф’южну. 

Переможці фестивалю нагороджені дипломами та кубками від Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації та відзначені пам’ятними медалями.

Серед лауреатів - студент 4 курсу спеціальності "Прикладна математика" Григоряк Назарій, який зайняв 2 місце

Колектив кафедри прикладної математики та інформаційних технологій вітає Назарія та пишається талановитим студентом.

Більше за посиланням - https://www.chnu.edu.ua/novyny/aktualni-novyny/viii-festyval-konkurs-avtorskoi-pisni-ta-spivanoi-poezii-molodykh-avtoriv-i-vykonavtsiv/

Нагороди
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності