Перейти до основного вмісту
ASIIN

11-12 червня 2018 р. у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича у рамках проекту QUAERE "Система забезпечення якості освіти в Україні: розвиток на основі ENQA стандартів та рекомендацій" відбувся завершальний етап пілотної міжнародної акредитації освітньої програми “Прикладна математика”

В акредитаційну комісію входили три представники агенції ASIIN, ще два члени комісії представляли Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара та два студенти.

Комісія детально проаналізувала акредитаційну справу, підготовлену кафедрою прикладної математики та інформаційних технологій, провела зустрічі з керівництвом і службами університету. Цікавою і продуктивною були зустрічі комісії з викладачами кафедри і деканом факультету та магістрантами кафедри. Комісія відзначила активну співпрацю кафедри з ІТ-компаніями після зустрічі з представниками компаній  SoftServe, SharpMinds, Юкон, шведсько-української клініки ”Angelholm” та ін.

Цей захід сприятиме набуттю досвіду європейської акредитації спеціальності, забезпечувати високу якість освіти та інтегруватись в Європейський освітній простір.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності