Перейти до основного вмісту
Конференція

16 квітня студенти та викладачі кафедри ПМІТ з цікавістю і задоволенням провели засідання секції "Прикладна математика" Щорічної Студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Засідання відбувалось у змішаному режимі. Тематика доповідей була досить різноманітною, охоплюючи різні аспекти інформаційних технологій та їх застосування. Студенти працювали над проектами, пов'язаними з розробкою вебдодатків, створенням систем управління та моніторингу, а також реалізацією інноваційних ідей у сфері екології та освіти. Важливо відзначити високий рівень професіоналізму та творчості учасників, а також підтримку їхніх наукових керівників, які сприяли успішному втіленню наукових проектів та підготовці молодих фахівців.

Приємно зазначити, що до традиційних учасників конференції студентів 3-5 курсів долучився й студент 1 курсу Олександр Кушнірчук. Це свідчить про високі здібності та зацікавленість молодих дослідників науки.

Найкращою секційною доповіддю визнана робота Ігора Беньковського на тему "Розробка вебдодатку для безкоштовної оренди дитячих іграшок для раннього розвитку".

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності